Digestaat

Bent u op zoek naar een leverancier of afnemer voor digestaat? Digestaat is één van de mestopties die Mostert & van de Weg aanbiedt. Digestaat is een vergiste biomassa en is technisch gezien geen compost. Wel heeft het vergelijkbare eigenschappen, maar digestaat is een product dat overblijft na het vergisten van dierlijke mest of plantaardige reststoffen. Aan het gebruiken, verhandelen en vervoeren van digestaat zitten strenge regels. Bij Mostert & van de Weg zorgen we dat alles op orde is en u een product van kwaliteit ontvangt.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

De voordelen van digestaat

Digestaat is een divers product dat zowel in de akker- als tuinbouw ingezet kan worden. Ondanks dat digestaat een restproduct is, brengt digestaat opbrengsten met zich mee die minstens vergelijkbaar zijn met andere soorten mest. Deze drijfmest heeft daarnaast een hoog gehalte aan direct werkzame stikstof, waardoor het ook op milieutechnisch vlak een goede keuze is. De mest is daarnaast dunner, wat deze beter verpompbaar maakt. Het vergistingsproces brengt ook nog voordelen met zich mee: onkruid, bacteriën en schimmels worden gedood. Hierdoor heeft digestaat ook minder stank dan standaard mest.

Bij Mostert & van de Weg verzorgen we het hele proces zelf om digestaat bij u te leveren of af te halen. Onze werknemers maken zelf de planning, het logistieke plan en verzorgen de administratie. Hierdoor hebben we korte communicatielijnen en houden we u gemakkelijk en snel op de hoogte. Onze jarenlange ervaring in de mesthandel zorgt ervoor dat we uitgebreide kennis van mest en mesthandel hebben. Wij helpen u dan ook graag met passend advies. We geven veel aandacht aan de producten die wij bieden en hebben een breed netwerk in de mesthandel- en distributie. Bij Mostert & van de Weg zijn we ambitieus en continu op zoek naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.