Groupage

Uw groupage transport regelt u bij Mostert & van de Weg. Bij groupage transport worden kleine ladingen samengevoegd tot één grote lading voor uw transport. Zo regelen we zo efficiënt mogelijk transport, zowel op logistiek als financieel vlak. Doordat bij groupage meerdere kleinere ladingen worden samengevoegd, is het uitermate geschikt voor kleinere bedrijven om gebruik te maken van groupage. Dit verlaagd de drempel om een professioneel transportbedrijf in te zetten voor uw verzendingen.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

De voordelen van groupage

Bij groupage transport wordt alle ruimte in een oplegger optimaal benut. Dit verlaagt de kosten van het vervoer. Door meerdere kleinere goederen te combineren van verschillende opdrachtgevers, worden de kosten zo verdeeld. Door middel van vervoeren via vrachtwagens, zoals bij Mostert & van de Weg gebeurt, kunnen wij gebruik maken van ons brede netwerk in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Door uw groupage via een externe partner te regelen wordt u volledig ontzorgt tijdens het vervoerproces.

Mostert & van de Weg is uw groupage specialist. Wij voeren alles in het groupage proces zelf uit. Zo regelen we zelf de planning, logistiek en de administratie die nodig is om uw groupage goed af te ronden. Onze eigen werknemers verzorgen dit hele proces waardoor onze communicatielijnen kort zijn en we u snel en gemakkelijk op de hoogte kunnen houden van onze werkzaamheden. Doordat we bij Mostert & van de Weg zoveel taken zelf uitvoeren, hebben we veel kennis in de transportsector. De hoge kwaliteit van onze diensten en producten staat bij ons voorop. Bij Mostert & van de Weg zijn we ambitieus en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.