Kippenmest

Soorten kippenmest bij Mostert & van de Weg

Kippenmest gedroogd

Kippenmest bestaat uit de uitwerpselen van kippen deze word vaak gedroogd door droogsyteem van de pluimveehouder zelf als deze droog genoeg is halen wij deze mest op en brengen dit naar een locatie die deze mest verwerkt.

Bandenmest
Bandenmest is afkomstig van de mestband. In samenspraak met de pluimveehouder zorgen wij dat de vrachtwagen op tijd er is zodat de mestband afgedraaid kan worden in de vrachtwagen.

Kippenmest biologisch

Biologische kippenmest is 100% natuurlijk. Biologische pluimveemest is afkomstig van bedrijven die Skal gecertificeerd zijn en voldoen aan de eisen van Skal. Deze mest is geschikt voor de biologische akkerbouw en draagt bij aan een vruchtbare en duurzame bodem.

Vleeskuikenmest

Vleeskuikenmest wordt geproduceerd door vleeskuikens. Een vleeskuiken is een kip die speciaal wordt gefokt voor de productie van vlees. Vleeskuikenmest is een natuurlijke bron van stikstof en organische stof. Hierdoor wordt vleeskuikenmest een belangrijk ingrediënt voor het voeden van de bodem.

Moederdieren/Opfokmest

Moederdieren/Opfokmest is afkomstig van moederdieren en opfokhenen. Deze mest is meestal fosfaatrijk en heeft daarom een goede bemestingswaarde.

Hanenmest

Hanenmest is een vrij nieuw concept binnen de mesthandel. Mocht u hier meer informatie over willen verkrijgen? Neem dan contact met ons op.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wij zijn op zoek naar kippenmest met of zonder verwerking. Middels ons eigen transport, walking floor en container auto’s halen wij de kippenmest direct bij u op. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben diverse afzetkanalen binnen Nederland of in het buitenland. Afhankelijk van de kwaliteit zoeken wij voor u een passende oplossing. Daarbij kunnen wij u een continue afname van kippenmest garanderen. Ook verzorgen wij de administratie en zorgen dat de juiste documenten bij de afvoer aanwezig zijn.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, FSSC 22000 en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert & Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.