Vloeibare mest

Mostert & van de Weg handelt in en transporteert vloeibare mest.

Wij beschikken over diverse opslagen verspreid door heel Nederland, hierdoor kunnen wij onze klanten in korte tijd voorzien van grote hoeveelheden mest.

Het transport wordt uitgevoerd door onze eigen tankwagens.

  • Rundveedrijfmest
  • Varkensdrijfmest
  • Digestaat
  • Spuiwater
  • Mineralenconcentraat
  • Vloeibare bijproducten voor vergister
  • Afvalwater, slib en afvalproducten uit de levensmiddelenindustrie

Heeft u een mest tekort? Of heeft u juist mest te veel?

Vloeibare meststoffen zijn een alternatief voor vaste mest. Vloeibare meststoffen worden gebruikt vanwege de verschillende voordelen. Zo kunnen deze meststoffen gemakkelijk worden gemengd en toegediend, en zijn ze over het algemeen makkelijker op te nemen door gewassen dan vaste meststoffen. Dit doordat vloeibare meststoffen een groter contactoppervlak hebben en ze niet eerst op hoeven te lossen. Voor vloeibare meststoffen gelden echter een andere toepassing en is de werkwijze anders dan voor vaste meststoffen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, FSSC 22000 en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert & Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.