Loonbedrijf BMWW: Uw Partner in Agrarisch Loonwerk

Agrarisch loonwerk is onze passie bij Loonbedrijf BMWW. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder mestverwerking, grasbewerking, maïsproductie en meer. Sinds onze oprichting in 2013, zijn we een toonaangevende speler in de agrarische sector en bieden we complete oplossingen voor elke stap in de agrarische keten.

Onze diensten

Mestverwerking

Wij verzorgen de verwerking en het vervoer van organische meststoffen. Met onze moderne apparatuur en expertise zorgen we voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwerking van meststoffen in samenwerking met Mostert & van de Weg.

Grasbewerking

Loonbedrijf Bmww biedt uitgebreide diensten op het gebied van grasbewerking. Van maaien tot oogsten, wij zorgen ervoor dat uw grasland optimaal wordt benut.

Maïsproductie

Onze specialisten in maïsproductie bieden deskundige ondersteuning bij het zaaien, verzorgen en oogsten van maïs. Wij zorgen voor een maximale opbrengst en kwaliteit.

Partnerschap met loonbedrijf BMWW Agriservice

Sinds 2013 heeft Mostert & van de Weg BV een partnerschap in loonbedrijf BMWW Agriservice. Dit partnerschap stelt ons in staat om gespecialiseerde loonwerkzaamheden te verrichten voor zowel de veehouderij als de akkerbouw. Samen bieden we een breed scala aan diensten die bijdragen aan de efficiëntie en productiviteit van uw agrarische onderneming.

Activiteiten van Mostert & van de Weg

Mesthandel

Bij Mostert & van de Weg zijn we gespecialiseerd in de handel en het vervoer van zowel vloeibare als vaste mest. Onze mesthandel omvat transport met tankwagens, containerwagens en walking floors, die voldoen aan alle wettelijke eisen. We opereren in Nederland, België en Duitsland, en onze mest wordt geleverd aan akkerbouwbedrijven, fruitteelt, verwerkingsbedrijven en biogasinstallaties. We beschikken over eigen opslaglocaties voor de opslag buiten de uitrijperiode. Ons aanbod omvat diverse soorten mest, waaronder biologische mest en drijfmest. Alle werkzaamheden, van administratie tot transport, worden in eigen beheer uitgevoerd voor snelle en efficiënte service.