Op- en overslag

Mostert & van de Weg

Group 27 (1)

Trots familiebedrijf

Vector (3)

Direct persoonlijk
contact

Path (1)

In het hart van het land, aan de A28

6.000 pallets opslag

Centraal gelegen aan de A28 in Nijkerk is sinds april 2024 ons nieuwe warehouse in gebruik genomen. In dit nieuwe warehouse hebben wij plaats voor circa 6000 pallets voor diverse soorten goederen. Wij kunnen voor u de gehele logistieke keten verzorgen zoals distributie, opslag en douaneformaliteiten.

Actueel inzicht in uw voorraad

Bij Mostert & van de Weg streven we naar transparantie en efficiëntie in al onze diensten. Onze kracht zit hem in de korte communicatielijnen en afspraak is afspraak bij ons. Met ons geavanceerde voorraadsysteem en nauwkeurige registratie bieden wij u als klant een voortdurend actueel inzicht in uw opgeslagen voorraad.

De juiste certificering

Mostert & van de Weg beschikt over zowel een SKAL Bio-certificaat als een FSSC 22000-certificaat voor ons nieuwe warehouse. Deze certificaten bevestigen onze inzet voor duurzaamheid, kwaliteit en voedselveiligheid.

certificaat - 1
Op- en overslag Mostert vd weg

Onze diensten

Warehousing

Het opslaan voor korte en langere periode van diverse goederen zowel food als non food

Crossdocking

Het verzamelen op locatie van diverse goederen om het logistiek zo efficiënt mogelijk in te delen

Distributie

Met ons eigen wagenpark/vaste partners verzorgen wij de gehele distributie door Europa

Douane entrepot

Wij kunnen u in alle douaneactiviteiten ontzorgen

Lossen en pelletiseren van zeecontainers

Wij kunnen containers op onze locatie lossen en de goederen op pallets plaatsen.

Blue & Green Round Minimalist Property Real Estate Logo (2)

“Wij ontzorgen u op het gebied van transport, opslag en distributie”

Interesse of vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij ook bij u op locatie langskomen.

Warehousing en Op- en overslag Mostert & van de Weg 3

Mostert & van de Weg: Uw Vertrouwde Partner voor Op- en overslag

Sinds april 2024 is ons gloednieuwe warehouse operationeel, strategisch gelegen aan de A28 in Nijkerk. Met trots bieden wij u een moderne faciliteit waarin wij ruimte hebben voor circa 6000 pallets, geschikt voor een breed scala aan goederen.

Bij Mostert & van de Weg streven we ernaar om uw logistieke processen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder distributie, opslag en douaneformaliteiten. Of het nu gaat om tijdelijke opslag of het beheer van uw gehele logistieke keten, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Onze centrale ligging aan de A28 maakt ons goed bereikbaar en ideaal gepositioneerd voor efficiënte distributie door heel Europa. Met ons toegewijde team en geavanceerde voorzieningen, streven wij ernaar om uw logistieke partner van keuze te zijn.

Onze geautomatiseerde systemen zorgen voor een real-time overzicht van uw goederen, waardoor u altijd op de hoogte bent van wat er zich in ons warehouse bevindt. Of het nu gaat om een kleine zending of een groot volume, wij waarborgen de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw voorraadinformatie.

Bij Mostert & van de Weg geloven we dat transparantie en betrouwbaarheid essentieel zijn in een succesvolle samenwerking. Daarom stellen we alles in het werk om u te voorzien van een up-to-date inzicht in uw voorraad, zodat u met vertrouwen uw logistieke processen kunt beheren.

mw allees voor facebook

Wat is Op- en Overslag?

Op- en overslag is een cruciaal onderdeel van de logistieke en transportsector. Het betreft de processen waarbij goederen worden overgeladen van het ene vervoermiddel naar het andere, of tijdelijk worden opgeslagen tijdens hun reis van de producent naar de eindbestemming. Dit gebeurt vaak in havens, distributiecentra en magazijnen.

Op- en Overslag in de Logistiek

In de logistieke keten speelt op- en overslag een essentiële rol. Ze zorgen voor een efficiënte doorstroming van goederen en minimaliseren vertragingen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

  1. Efficiëntie en Kostenbesparing: Door goederen snel en efficiënt over te laden, kunnen bedrijven kosten besparen op transport en opslag. Dit is vooral belangrijk in internationale handel, waar tijd en kosten cruciale factoren zijn.
  2. Flexibiliteit: Op- en overslagfaciliteiten bieden flexibiliteit in de logistieke keten. Goederen kunnen tijdelijk worden opgeslagen om beter in te spelen op vraag en aanbod, en om voorraadbeheer te optimaliseren.
  3. Schaalbaarheid: Deze processen zijn schaalbaar, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote multinationals. Dit maakt het mogelijk om te groeien zonder grote investeringen in eigen opslagruimtes.

Soorten Op- en Overslag

Er zijn verschillende soorten op- en overslag die afhankelijk zijn van het type goederen en het vervoermiddel:

  1. Bulkgoederen: Dit zijn grote hoeveelheden onverpakte goederen zoals graan, kolen of olie. Deze worden vaak in bulk overgeladen met behulp van gespecialiseerde apparatuur zoals grijpers en pompen.
  2. Containers: Veel goederen worden tegenwoordig in containers vervoerd. Containeroverslag is efficiënt en veilig, en maakt het eenvoudig om goederen van schepen naar vrachtwagens of treinen over te laden.
  3. Stukgoederen: Dit zijn goederen die afzonderlijk verpakt zijn, zoals dozen, vaten of pallets. Deze vereisen meer handmatige behandeling en opslagruimte.