Mestdistributie

Mestdistributie is voor Mostert Van de Weg een belangrijke pijler onder het bedrijf. We zijn actief in de handel en het vervoer van alle soorten vloeibare en stapelbare mest. Dit wordt vervoert in tankwagens, containerwagens en walking floors, welke voldoen aan alle wettelijke eisen. Ons werkgebied bestrijkt Nederland, België en Duitsland.

Onze mest wordt geplaatst bij akkerbouwbedrijven, fruitteelt, verwerkingsbedrijven en biogasinstallaties. Voor zowel vloeibaar als vaste mest beschikken wij  over eigen opslaglocaties om de mest buiten de uitrij-periode te kunnen opslaan. Door middel van deze silo’s worden vraag en aanbod doelmatig op elkaar afgestemd. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, zoals administratie, planning en transport, hierdoor kunnen we snel en efficiënt werken.

Mostert & van de Weg agrarisch transport

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.

Bij Mostert & van de Weg hebben wij momenteel een speciale actie voor afnemers van...