Transport

Mostert & van de Weg

Group 27 (1)

Trots familiebedrijf

Vector (3)

Direct persoonlijk
contact

Path (1)

In het hart van het land, aan de A28

Transport

Bij Mostert & van de Weg verzorgen we al tientallen jaren transport in Nederland, België en Duitsland, inclusief groupage en blokvrachten. Ons wagenpark bestaat uit Euro 6 gecertificeerde voertuigen, waardoor we overal kunnen komen. Onze huiftrailers beschikken over een laadklep, zodat we goederen kunnen afleveren, zelfs zonder heftruck.

Veelzijdige Transportoplossingen op Maat

Mostert & van de Weg staat bekend om zijn veelzijdige transportoplossingen, inclusief specifieke diensten voor de agrarische sector. Van agrarisch transport tot Op- en overslag van goederen. Mostert & van de Weg biedt de oplossingen die afgestemd zijn op uw behoeften. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakte transportoplossing.

mw allees voor facebook

De juiste certificering

Mostert & van de Weg beschikt over een SKAL Bio-certificaat, FSSC 22000-certificaat en GMP certificaat. Deze certificaten bevestigen onze inzet voor duurzaamheid, kwaliteit en voedselveiligheid.

Certificaten MvdW 2022
Blue & Green Round Minimalist Property Real Estate Logo (2)

“Wij ontzorgen u op het gebied van transport, opslag en distributie”

Veelzijdige Transportoplossingen bij transportbedrijf Mostert & van de Weg

Mostert & van de Weg is een breed transportbedrijf wat elke transportdienst aanbiedt en strategisch gelegen is aan de A28 in Nijkerk. Onze moderne faciliteiten en ervaren team staan klaar om uw logistieke behoeften te vervullen, of het nu gaat om containertransport, groupage, blokvrachten of specifieke agrarische transportdiensten niks is ons te gek.

Compleet Transportaanbod

Bij Mostert & van de Weg streven we ernaar om uw logistieke processen te vereenvoudigen en te optimaliseren. We bieden een uitgebreid scala aan diensten:

  • Containertransport: Efficiënt en veilig vervoer van containers.
  • Groupage: Samenvoegen van kleinere zendingen tot een grotere vracht.
  • Blokvrachten: Transport van grote, onverpakte goederen.
  • Machinevervoer: Speciale zorg voor het transport van machines.
  • Op- en overslag: Tijdelijke opslag en bewerking van goederen.
  • Storing rijden: Snel transport voor fabrieken en industrie bij storingen.
  • Calamiteitentransport: Snelle hulp bij noodsituaties in fabrieken en industrie.
  • Transport voor waterschappen: Specifieke oplossingen voor waterschappen.

Doordat we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren voor zowel transport, administratie en planning, en daardoor korte communicatielijnen hebben, kunnen wij u snel en efficiënt tot dienst zijn. En op deze manier voor u van toegevoegde waarde voor zijn. Direct contact? Bel met 033-207 507 3 of mail naar transport@mostertvdweg.nl Dan vertellen wij u gelijk wat de mogelijkheden zijn.

Interesse of vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij ook bij u op locatie langskomen.

Warehousing en Op- en overslag Mostert & van de Weg 4