Transportbedrijf Mostert & van de Weg

Mostert & van de Weg is uw transportbedrijf uit de regio Nijkerk, maar wij bedienen klanten in heel Nederland, België en Duitsland. We hebben al tientallen jaren ervaring in de transportsector en gaan graag voor u aan de slag. Groupage, blokvrachten of ander soort transport: het is voor Mostert & van de Weg geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van transport, zodat er altijd bijpassend transport is voor uw klus.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

Soorten transport

Als transportbedrijf kunnen wij elk soort transport voor u regelen. Denk hierbij aan de volgende soorten transport:

  • Containertransport
  • Groupage
  • Blokvrachten
  • Machines
  • Warehouse
  • Storing rijden (fabriek en industrie)
  • Calamiteiten transport (fabriek en industrie)
  • Waterschap transport
  • Alles wat in een trailer kan, past of mag.

Wij zorgen ervoor dat u compleet ontzorgt bent terwijl wij het transport voor u regelen. Onze auto’s zijn bijna allemaal Euro 6 gecertificeerd, waardoor we verschillende locaties gemakkelijk kunnen bereiken. Ook is het voor u mogelijk tijdelijk uw spullen bij ons transportbedrijf op te slaan. Zo kunt u uw levering zorgvuldig plannen en op het juiste moment afleveren. Verder hebben wij altijd de juiste certificaten op zak.

Bij transportbedrijf Mostert & van de Weg voeren we verder alles zelf uit voor uw transportproces. Zo regelen wij de planning, alles voor de logistiek en de administratie. Doordat onze werknemers dit zelf verzorgen zijn onze communicatielijnen kort en zorgen we dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang voor uw transport. Bij Mostert & van de Weg hebben we dankzij onze jarenlange ervaring in de sector uitgebreide kennis van de werkzaamheden. Zo verzorgen wij het beste transport voor uw klus. Bij Mostert & van de Weg zijn we altijd ambitieus en streven we naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.