Biologische mest

Mostert & van de Weg is actief in de markt voor biologische mest. In deze sector is het erg belangrijk dat de administratie correct afgehandeld wordt met de juiste certificaten voor alle biologische producten. Wij voorzorgen het transport volledig zelf. Hierdoor garanderen wij een professionele levering en gang van zaken door vakmensen. Na het transport zorgen wij ervoor dat de juiste transportbewijzen en certificaten meegestuurd worden.

Onze biologische mest producten:

  • Biologische vaste en vloeibare rundveemest;
  • Biologische vaste en vloeibare varkensmest;
  • Biologische kippenmest;
  • Biologische geitenmest;
  • Biologische digistaat, geschieden digistaat en dikke fractie na mest scheiden.
  • Biologische hooi en stro.

Wij vernemen graag als u zaken wilt doen in onze biologische producten.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, FSSC 22000 en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert & Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.