Moderne Drukkamers: Uw Oplossing voor het afdoden van Insecten in voedingsmiddelen

Door de constante toename van geïmporteerde voedingsmiddelen en de strengere wetgeving daaromtrent, neemt ook de kans op insecten in producten toe. Vooral producten zoals rijst, peulvruchten, en zaden voor de bakkerij-industrie zijn gevoelig voor de aanwezigheid van voorraadinsecten zoals rijstklanders of meelmotten. Hoewel deze insecten onschadelijk zijn, zijn ze absoluut ongewenst in voedingsmiddelen.

Met ons milieuvriendelijke proces doden we alle aanwezige insecten in voedingsstoffen. Wij behandelen onder andere rijst, kruiden, rozijnen, noten, gedroogde zuidvruchten, zonnebloempitten, sojabonen, quinoa, en meel met CO₂-hogedrukbehandeling om insectenvrije producten te garanderen. Daarom hebben we ook een derde drukkamer toegevoegd om de capaciteit te vergroten en aan de groeiende vraag te voldoen.

Mostert en De Vrij: Uw Complete Partner in Voedingsmiddelenverwerking

Wij zijn een serviceverlener die het hele traject verzorgt: van het ophalen van containers uit de haven, opslag en bewerking van producten, tot de levering van grondstoffen aan uw klanten. Deze unieke combinatie van activiteiten biedt uw producten een aanzienlijke toegevoegde waarde.

Met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn uw (bakkerij)zaden, peulvruchten, granen, en meer bij ons in vertrouwde handen. We kennen de nationale en internationale markt goed en staan dichtbij onze klanten. We denken mee en bieden praktische en innovatieve oplossingen.

Voor vragen of advies over opslag, bewerking, verpakking en transport van uw producten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.