Strobalen

Bent u op zoek naar strobalen? Bij Mostert & van de Weg zijn wij zeer actief in de fouragehandel van onder andere stro. Bij ons vindt u strobalen van de hoogste kwaliteit. Onze fourageproducten worden geleverd vanuit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Wij leveren het hele jaar door aan allerlei bedrijven, zoals melkveehouderijen, maneges, stallen en meer. Ook aan uw bedrijf kunnen wij strobalen leveren. Zowel vierkante als ronde balen, gesneden en ongesneden zijn beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op voor onze actuele prijzen.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

Assortiment stro bij Mostert & van de Weg

Onze strobalen zijn van hoge kwaliteit en leveren wij geheel naar wens en op afspraak bij u op locatie af. Geef uw stallen een boost met de ruime keus aan stro van Mostert & van de Weg. Wij leveren tarwestro en gestrostro bij u aan. Hierbij zorgen we ervoor dat de producten met zorg worden geselecteerd en hebben wij vaste leveranciers uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Tevens kunt u ook terecht bij ons voor andere fourageproducten zoals mais, hooi of kuilgras. Ook helpen wij u graag met de juiste keuze stro voor uw dieren of stal. Door het ruime aanbod stro zit hier altijd een geschikt product voor uw behoeften tussen.

Bij Mostert & van de Weg houden wij alle werkzaamheden in eigen hand. Planning, logistiek en administratie wordt door onze eigen werknemers uitgevoerd. Hierdoor hebben we korte communicatielijnen en uitgebreide kennis van de sectoren. Zo hebben we een breed netwerk in de fouragehandel en hebben we veel aandacht voor de producten die wij bieden. Bij Mostert & van de Weg zijn van ambitieus en continue op zoek naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.