Champost

Bent u op zoek naar champost? Bij Mostert & van de Weg is champost één van de mestopties die wij aanbieden. Champost staat beter bekend als champignonmest. Het wordt ook wel eens verward met compost, maar champost verschilt hier toch van! Champost is een bodemverbeteraar. Dit betekent dat het de structuur van uw land verbetert en het het bodemleven voedt dankzij de opneembare voedingsstoffen in de champost.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

De voordelen van champost

Champost is een organische meststof die bestaat uit een mix van verschillende componenten. Het is het product waar champignons op groeien en bestaat vaak uit een mengsel van paarden- en kippenmest, kalk en stro dat gecomposteerd wordt. De grond wordt hierna gehygiëniseerd, waardoor de champost vrij is van ziektekiemen en onkruidzaden. Hierop worden champignons gekweekt. Na de oogst wordt deze grond, met toevoeging van onder andere de myceliumdraden en sporen van de champignons, weer verkocht als champost. Hierdoor is het een uitstekende bodemverbeteraar. Bij Mostert & van de Weg bieden we dan ook champost van hoge kwaliteit aan.

Bij Mostert & van de Weg voeren we alles in het proces om u champost te leveren zelf uit. Van de planning, het logistieke plan tot de administratie: onze eigen werknemers verzorgen dit allemaal voor u. Zo houden we de communicatielijnen kort en bent u verzekerd van medewerkers die op de hoogte zijn en blijven voor uw zaak. Doordat we bij Mostert & van de Weg zoveel zelf uitvoeren, hebben we uitgebreide kennis van werkzaamheden in de verschillende sectoren waarin wij actief zijn. Zo hebben we een breed netwerk in de mesthandel- en distributie en geven we veel aandacht aan de producten die wij bieden. Bij Mostert & van de Weg zijn we ambitieus en continu op zoek naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.