Mest uitrijden

Gaat u binnenkort mest uitrijden, maar zoekt u nog naar een betrouwbare leverancier voor de levering van organische mest of bodemverbeteraars? Dan bent u bij Mostert & van de Weg aan het goede adres. Bij Mostert & van de Weg is mestdistributie een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Aan het uitrijden van mest zitten strenge regels verbonden, zoals het tijdsbestek waarin mest mag worden uitgereden. Ook moet er rekening gehouden worden met de meststoffenwet, zodat er geen schade aan het milieu wordt toegebracht door de mest. Bij Mostert & van de Weg hebben we jarenlange ervaring met de levering van mest en bodemverbeteraars voor het uitrijden. We zijn daardoor volledig op de hoogte van de meest recente milieuregels, het toepassen van deze producten als meststof en de eisen voor mest uitrijden.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

Mest uitrijden in uw omgeving

Mostert & van de Weg levert mest in geheel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Dit vervoeren wij in tankwagens, containerwagens en walking floors. Deze voldoen aan alle wettelijke eisen zodat de mest op een verantwoorde manier aan u geleverd wordt. Wij leveren aan klanten in vele verschillende branches, zoals akkerbouwbedrijven, fruitteelt en verwerkingsbedrijven. Het assortiment voor mest die u kunt uitrijden is bij Mostert & van de Weg ook zeer breed. Zo heeft u de keuze uit vele soorten vaste mest, vloeibare mest en andere bodemverbeteraars.

Bij Mostert & van de Weg regelen we alles in-house. Dit betekent dat alle werkzaamheden bij ons in eigen hand liggen. U kunt hierbij denken aan de planning, de logistieke operatie en de administratie. Ook zijn wij in het bezit van ons eigen wagenpark. Dit zorgt ervoor dat de lijnen bij Mostert & van de Weg erg kort zijn, waardoor uw mest voor het uitrijden snel geleverd kan worden. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste mestsoort voor uw land. Kwaliteit staat bij Mostert & van de Weg zeer hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.