Organische mest

Bent u op zoek naar organische mest? Bij Mostert & van de Weg zijn we actief in de organische mestmarkt. Organische mest staat ook wel bekend als biologische mest. In deze sector is het erg belangrijk dat alle administratie correct wordt afgehandeld. Dit is nodig zodat alle juiste documenten worden doorgevoerd en afgehandeld. Bij Mostert & van de Weg organiseren en verzorgen we daarnaast al het transport van organische mest zelf. Professionele levering is bij ons gegarandeerd. Met onze jarenlange ervaring zorgen we dat u kwaliteitsmest op het juiste moment krijgt.

Vraag offerte aan

Vraag een persoonlijke offerte aan

Het aanbod organische mest bij Mostert & van de Weg

Bij Mostert & van de Weg bieden we verschillende soorten organische mest aan, in zowel vaste als vloeibare vorm. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:

  • Gangbare en biologische vaste en vloeibare rundveemest
  • Gangbare vaste en vloeibare varkensmest
  • Gangbare en biologische pluimveemest
  • Gangbare en biologische geitenmest
  • Vloeibare en vaste digestaat
  • Kalverenmest zowel vloeibaar als dikke fractie
  • Gescheiden varkensmest zowel vloeibaar als dikke fractie
  • Compost en champost

Hierdoor is er altijd de correcte en beste mestoptie voor u beschikbaar. Onze organische mest voedt de bodem van uw land en bestaat volledig uit organisch materiaal. Daarnaast betekent het gebruik van organische mest dat u de kringloop zoveel mogelijk sluit door het hergebruiken van stoffen. Twijfelt u nog over de meststof die u het beste kunt gebruiken? Bij Mostert & van de Weg helpen wij u graag bij de keuze. Met onze jarenlange ervaring in de branche geven wij u professioneel advies.

Bij Mostert & van de Weg organiseren we alle werkzaamheden rondom de mesthandel zelf. U kunt hierbij denken aan de planning, de logistieke operatie en de administratie. Hierdoor hebben we korte communicatielijnen en veel kennis van de sectoren. Zo hebben we een breed netwerk in de mesthandel en geven we veel aandacht aan de producten die wij bieden. Kwaliteit staat bij Mostert en van de Weg zeer hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Wij verzorgen uw agrarisch transport van A-Z.

Ontdek onze mestdistributie mogelijkheden.

Bekijk onze hoge kwaliteit fouragehandel mogelijkheden.

Waarom Mostert & van de Weg

Eigen wagenpark

Wij verzorgen het transport middels ons eigen wagenpark. Wij beschikken over de volgende certificaten: SKAL, HACCP en GMP-certificaten.

Planning en logistiek

Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken.

Ambitieus

Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.